Vil du også spare penge på dit mobilabonnement – helt automatisk?

Tilmeld dit Dankort én gang på Dayli.dk. Så får du 15% rabat på Telmore’s abonnementer og på Telmore.dk – samt en masse god underholdning.

Med Telmore Play får du nemlig adgang til Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Bookmate og Telmore Musik. Dermed kan du få tale, data, fri sms/mms og adgang til massevis af nye film, reality, populære serier, 60 millioner musiknumre, lyd- og e-bøger samt et hav af magasiner og underholdning til børn. Alt i én samlet løsning og på én regning.

Tilmeld mig i dag

Sådan virker Dayli

Dankort betaling
1. Tilknyt dit Dankort
Opret dig med din e-mail eller din Facebook-profil og tilknyt herefter dit Dankort.

Indkøb ecommerce
2. Køb med dit Dankort
Betal med dit Dankort i udvalgte butikker og webshops, og få rabat på dine køb.

Opsparing konto
3. Spar penge
De penge du sparer på dine køb, bliver automatisk overført til din bankkonto.Med Dayli er det slut med at betale for meget

Når du har tilknyttet dit Dankort til din Dayli-profil, kan du shoppe løs hos Telmore og få 15% rabat på dit køb – uanset hvor ofte og hvor meget du handler.

Du får rabat helt automatisk hos de mange butikker, webshops og på abonnementer, som er med i Dayli. Så med Dayli er du altid sikret en god handel, du slipper for rabatkuponer, samlemærker og klubkort – og det koster 0 kr. at være med.

Sådan virker Dayli


Dayli samarbejder med Nets om en sikker og tryg behandling af dit Dankort og dine betalingsdata.


Få nemmere rabat, når du bruger dit Dankort i de butikker, der er tilknyttet Dayli.

Gå ikke glip af de gode rabatter

Vi arbejder hver dag på at skabe det bedste udbud af butikker, webshops og abonnementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer.