Samtykker

Hvis du har samtykket til Dayli's markedsføring af produkter og services fra FK Distribution A/S og leverandører/partnere via nyhedsbreve, har du givet følgende samtykke:

Jeg samtykker til, at Dayli (som er en del af FK Distribution A/S) kan sende mig nyhedsbreve om produkter og services fra FK Distribution A/S og fra Dayli's til enhver tid værende leverandører/partnere via e-mail, SMS, push-notifikationer via Daily's app, private beskeder, notifikationer, kommentar til bestemt person og tags på Facebook, Linkedin samt Instagram, i det omfang de enkelte kommunikationsmidler er valgt på brugerprofilen.

Samtykket omfatter også den herved nødvendige dataoverførsel til de nævnte sociale medier. Nyhedsbrevenes tilbud/anbefalinger vil være generelle, eller for at være relevante for mig udarbejdet på baggrund af min købshistorik, dvs. oplysninger om til hvad (købt produkt eller service), hvor (hvilken butik), hvornår og til hvilket beløb, jeg har anvendt mit Dankort eller andet/andre kort tilmeldt Dayli, samt min online søgeadfærd på vores hjemmesider dayli.dk og minetilbud.dk. Nyhedsbrevene kan omfatte følgende produkt- og servicekategorier: 

 Wellness
 I Byen
 Ferie og Rejser
 Transport
 Hus og Have
 Sport og Hobby
 Familie og Fritid
 Dagligvarer
 Tøj og Accessories
 Sundhed og Behandling
 Kommunikation og IT
 Services og Økonomi

Samtykket omfatter også, at Dayli må spørge om udvidelse af dette samtykke med henblik på yderligere markedsføring. 
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via anvisninger i de henvendelser, som du får eller via din brugerprofil på dayli.dk, i Dayli app'en eller på kundeservice@dayli.dk
Dayli's behandling af personoplysninger sker i øvrigt i overensstemmelse med Dayli's privatlivspolitik for forbrugere,som du kan læse her.