Et bedre alternativ til nyt 

Du kan spare dig selv for meget, når du alligevel bruger dit Dankort. Med Dayli får du 8% rabat hos Refurb på genbrugte computere, tablets, mobiler og andet tilbehør. Refurb renoverer, opgraderer og rengør brugt elektronik. Du får kvalitet til en bedre pris – selvfølgelig med 2 års reklamationsret på alt udstyr samt fuld garanti og returret – fuldstændig som hvis du købte nyt. Og det er endda miljøvenligt.

Tilmeld mig i dag

Sådan virker Dayli

Dankort betaling
1. Tilknyt dit Dankort
Opret dig med din e-mail eller din Facebook-profil og tilknyt herefter dit Dankort.

Indkøb ecommerce
2. Køb med dit Dankort
Betal med dit Dankort i udvalgte butikker og webshops, og få rabat på dine køb.

Opsparing konto
3. Spar penge
De penge du sparer på dine køb, bliver automatisk overført til din bankkonto.Med Dayli er det slut med at betale for meget

Du slipper for rabatkuponer, samlemærker og klubkort med Dayli. Du får rabat helt automatisk, når du betaler med dit Dankort i de butikker, webshops og på de abonnementer, som er med i Dayli. Når du har tilknyttet dit Dankort til din Dayli-profil, får du op til 20% rabat på tusindvis af produkter – og det koster 0 kr. at være med. Nemmere bliver det.

Sådan virker Dayli
Spar penge hos Refurb


Dayli samarbejder med Nets om en sikker og tryg behandling af dit Dankort og dine betalingsdata.


Få nemmere rabat, når du bruger dit Dankort i de butikker, der er tilknyttet Dayli.

Gå ikke glip af de gode rabatter

Vi arbejder hver dag på at skabe det bedste udbud af butikker, webshops og abonnementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer.