Spar penge hos Buledoktor
5%

Buledoktor

Er der noget mere ærgerligt end at få reddet sig en bule i bilen, hvad enten den er selvforskyldt eller ej. Straks tænker man på den dumme og som regel voldsomme udgift, der følger med, når bilen skal repareres. Men der findes faktisk en løsning på det problem, som man nærmest ikke helt tror på i starten. Buledoktor kan nemlig tilbyde at rette bulen ud og få bilen til at se ud som før – uden de store dikkedarer. Vi udfører også forsikringsskader.

Hos Buledoktor bruger vi en speciel teknologi, der gør os i stand til at reparere buler uden maling eller udskiftning af dele. Moderne teknologier og kvalificerede mekanikere gør os hurtige og effektive, hvilket medfører en begrænset udgift for kunden. Og så skal man som sagt heller ikke være blind over for den miljømæssige betydning ved ikke at lakere eller spartle unødigt.
Buledokter kan også tilbyde Opti Coat produkter. Opti Coat beskytter lakken mod UV-stråling, stenslag og små ridser. Derudover gør det opgaven med at holde bilen ren meget lettere, og fjerner behovet for at polere bilen i årevis! Vi var det første certificerede Opti Coat Center, og vi er stadig de eneste, der har opnået certificering internationalt. Opti Coat har produkter til alle dele af bilen, som beskytter og i mange tilfælde også gavner trafiksikkerheden.
Alle er velkomne hos Buledoktor.

Du kan finde os her Buledoktor Sydmarken 33 2860 Søborg