Spar penge hos Main Copenhagen
10%

Main Copenhagen

Vi elsker følelsen af undertøj, der har den helt rigtige pasform og kvalitet. Samtidig ved vi, at undertøjsindkøb er noget, der for de fleste mænd skal gå hurtigt. Derfor har vi gjort det nemt og tidsbesparende for dig at få undertøj i en sublim pasform og kvalitet - til en pris, alle kan være med på. 

Vi har udvalgt et fokuseret varesortiment og udviklet en effektiv logistik. Derfor er vores forretningsmodel særdeles omkostningseffektiv, og det betyder, at vi kan levere kvalitetsundertøj direkte til din dør til en særdeles attraktiv pris. 

Vi tilbyder T-shirts, underbukser og strømper i et stilrent og komfortabelt design uden print og logo. Alle vores produkter fremstilles af nøje udvalgte bomuldskvaliteter, som sikrer dig en optimal følelse af frihed og komfort. 

Vi er de første i Danmark til at personalisere dit undertøj og dine T-shirts, da vi nu tilbyder at brodere dine initialer på T-shirts og Boxer Briefs. Vi kalder det for Personalization. For bare 40 kr. ekstra har du opgraderet din basisgarderobe med elegance.  Der er to ting, der er smart ved Personalization. Det første er åbenlyst: initialer er stilfulde på en charmerende måde. Det andet tjener et mere praktisk formål. Hvis I er en familie, hvor alle vasker kollektivt, gør initialer det noget nemmere at finde ud af hvis undertøj, der tilhører hvem. Med andre ord får I vejens mest velorganiserede basisgarderobe. 

 

Gå til webshop