Spar penge hos Pureday
10%

Pureday

Bioregena er reef friendly og Ecocert certificeret økologisk solbeskyttelse med fysisk filter med både UVA og UVB beskyttelse.  SPF30 er samtidig en nærende lotion med argan olie, den smørres godt ind og giver god beskyttelse med det samme. Serien er endvidere super allergivenlig.

BLIV SMUKT  BRUN ØJEBLIKKELIGT MED Aussie Bronze 100% naturlige Bronzer.
Luksus fugtgivende formula der giver farve efter en enkelt nem påføring, Farver lige med det samme, ingen udviklings tid.  Perfekt til sensitive hud.  
Naturlige ingredienser med duft af kokos og lime.. Mineral baserede farver der mixer med din huds egen tone. Holder flot op til 24 timer
Vaskes af i bad Fri for DHA og toksiner og er vegansk
Ingen striber. Ingen orange farve. Ingen grim lugt.

Africa Organics er 100% naturligt, vegansk og økologisk og certificeret efter Ecocert og COSMOS standard. Shampoo, conditioner og krops pleje.
Støtter kvinder i Sydafrika. Råvarerne købes direkte af kvinderne og produceres i Sydafrika.  Indeholder nøje overvejede ingredienser fra det oprindelige Afrika som Baobab olie, Marula olie, Mongongo olie og Kalahari Melon. Alle med sine egne gode egenskaber. 

Gå til webshop

Købet, som du foretager i forretningen, er udelukkende et mellemværende mellem dig og forretningen. Dayli A/S har ikke part i købet. Du kan læse mere om hæftelsen og ansvar i vores Vilkår & Betingelser.