Spar penge hos Marjoe Herresmykker
20%

Marjoe Herresmykker

Marjoe har lagt myten om at det kun er kvinder der går med smykker bag os. Med vores store udvalg af herresmykker har vi skabt et univers til den moderne mand, der giver rig mulighed for at udfolde sin personlige stil. Vores udvalg består blandt andet af herrearmbånd, herreringe og forlovelsesringe til billige priser. 

Hos os er kvalitet og design vigtige elementer til at skabe den modebevidste smykkebutik som Marjoe er. Vores mere end 2000 forskellige designs følger den seneste trend, og rammer en stor målgruppe - om man er en ung fyr eller ældre herre. Vi appellerer til alle mænd. 

Vi tror på at der ikke er nogen grund til at gå ned på kvalitet, selvom prisen er lav. Vi opdaterer vores sortiment løbende, med 20-30 nyheder hver måned.  

Ved os sikrer du dig et tilfredsstillende køb på et nyt smart herresmykke. 

Samtidig med det, yder vi god kundeservice, og vi står altid til rådighed med hjælp og rådgivning. Vi tilbyder gratis fragt og 60 dage bytte og retur.

Marjoe er godkendt af E-handelsfonden (E-mærket)

 

Gå til webshop

Købet, som du foretager i forretningen, er udelukkende et mellemværende mellem dig og forretningen. Dayli A/S har ikke part i købet. Du kan læse mere om hæftelsen og ansvar i vores Vilkår & Betingelser.