Spar penge hos WhiteParts.dk
10%

WhiteParts.dk

Her finder du gode priser på reservedele til vaskemaskiner, tørretumblere og hårde hvidevarer. Mangler du reservedele til nogle af de kendte mærker som AEG, Bosch, Electrolux, IKEA, Miele, Apple, så finder du dem på WihiteParts.dk og der er direkte levering inden for 1-5 hverdage. Vores sortiment udvides løbende, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder, hvad du mangler.  

Vi er en veletableret selvstændig virksomhed, som er tilknyttet den landsdækkende kæde El-salg. Vores teknikere er eksperter i reparationer og kan ligeledes rådgive omkring vedligeholdelse, produktvalg og montering. Vores dygtige team kommer ud til dig og klarer reparationer af alle slags hvidevarer og vi dækker store dele af Vestsjælland. 

Vedligeholdelse er vigtig, så unødige reparationer kan undgås. På WhiteParts.dk finder du alt i plejeprodukter til espresso- og kaffemaskiner, og vi er naturligvis klar med kompetent service i vores butik i Korsør. 

 

Gå til webshop

Købet, som du foretager i forretningen, er udelukkende et mellemværende mellem dig og forretningen. Dayli A/S har ikke part i købet. Du kan læse mere om hæftelsen og ansvar i vores Vilkår & Betingelser.