Spar penge hos Flamboyant
10%

Flamboyant

MODERNE KUNST SIDEN 2007

Flamboyant er stedet, hvor du finder unikt og spændende kunst til priser, de fleste kan være med på. Vi har været på markedet siden 2007 og solgt kunst til hele Danmark. Flamboyant Studio er et moderne galleri, hvor du kan finde noget for enhver smag. Vi tilbyder alt lige fra plakater og lærredstryk til akustikprint, som forbedrer lyden og akustikken i dit hjem.

Vi stræber efter at hjælpe dig med, at visualisere vores kunstværker i dine værelser. I vores chat taler vi gerne med dig om dine særlige behov. Foretrækker du en eksplosion af farve eller en bugt med sindsro og fokus? Du kan sende et foto at dit værelse til os, og kort efter modtager du en visualisering af, hvordan det færdige resultat vil se ud.

I alt hvad vi gør, gør vi det til vores mission at hjælpe dig med at finde den rigtige kunst til dit hjem. Vil du stadig vide mere? Besøg Flamboyant.dk.

Gå til webshop

Købet, som du foretager i forretningen, er udelukkende et mellemværende mellem dig og forretningen. Dayli A/S har ikke part i købet. Du kan læse mere om hæftelsen og ansvar i vores Vilkår & Betingelser.