Spar penge hos Spititusklubben
10%

Spiritusklubben

Spiritusklubben gør det nemt og enkelt for dig at lave cocktails hjemme. Hos os behøver du ikke at købe hele flasker, for at lave din favorit cocktail. Vi flasker den rigtige mængde til dig, lige meget om du skal bruge til 2-4 eller flere personer. Alt er håndplukket og vi står inde for kvaliteten af spiritus og mixer, for at give dig den allerbedste smagsoplevelse. 

Vores udvalg er bredt, og der kommer løbende ny spændende produkter til. For os er det vigtigt, at kvalitets spiritus og klassisk cocktail går hånd i hånd. Gå på spiritusklubben.dk og find barudstyr, glas, mixer eller prøv Drinkskassen.  

Vi tilbyder spiritussmagninger hos os, og ellers kommer vi gerne til dig. Har du brug for en bar til dit arrangement, kommer vi med vores ekspertise og serverer de lækreste cocktails for dig og dine gæster. Skal din virksomhed afholde en fredagsbar, sørger vi for, at dine kollegaer og medarbejdere bliver sendt ordentligt på weekend. 

 

 

Gå til webshop

Købet, som du foretager i forretningen, er udelukkende et mellemværende mellem dig og forretningen. Dayli A/S har ikke part i købet. Du kan læse mere om hæftelsen og ansvar i vores Vilkår & Betingelser.