Hvem står bag Dayli?

Hvem er Dayli?

Vi er et team fuld af tårnhøje ambitioner og drømme. Vi vil gøre det endnu nemmere for både leverandører og kunder at opnå gensidig loyalitet og påskønnelse, uden at omkostningerne bliver for høje - og vi stopper ikke, før vi har nået målet.

Dayli er en del af FK Distribution, der siden 1965 har udmærket sig indenfor tilbudskategorien. FK har udviklet sig fra at være en klassisk distributionvirksomhed til nu at være en avanceret virksomheden, der formidler tilbud på tværs af forskellige mediekanaler. Og udviklingen fortsætter.

Som leverandør skal du altid føle dig i trygge hænder hos Dayli. Derfor søger vi at imødekomme alle former for spørgsmål, kommentarer eller feedback.
Har du brug for at få fat i os, kan du kontakte os på tlf. 4348 7935 eller skrive en e-mail til service@dayli.dk - hvor vi svarer indenfor 24 timer på hverdage.

Salgsteam

Dayli er startet af tilbudseksperter

FK Distribution er datterselskab til den børsnoterede virksomhed North Media A/S, som bl.a. huser kræfter som Søndagsavisen, OFiR og Boligportalen. I dag står FK bag services som:

•NejTak+
•Minetilbud.dk
•Minetilbud app
•Reklamer Nej Tak-ordning

FK har adgang til mere end 2 mio. postkasser og husstande i Danmark, og tager udgangspunkt i forbrugernes ønsker om tilbud, for at sikre at produkterne altid er målrettede. På den måde får detailhandlen mest muligt ud af deres marketinginvestering, samtidig med at forbrugerne ikke modtager mere end det, de ønsker.

FK Distribution har et stærkt samarbejde med Nets, for at kunne udvikle en service som Dayli. Nets er én af de drivende kræfter bag digitaliseringen i Danmark med løsninger som Dankort, betalingsservice, e-boks og NemID.

Kombinationen af disse kræfter gør det i dag muligt at udbyde denne unikke eksponeringsplatform til dig og dine kunder.

Vi har kanalerne. Vi har midlerne.
Vi giver ikke op, før Dayli er en succes for dig og for os.

Læs mere om FK