Hvad er Dayli?

Hvad er Dayli?

Dayli er den eneste service i Danmark, som gør fast rabat nemt for både din virksomhed og dine kunder. Hvordan? Det hele foregår via Dankort.

Her får du adgang til tusindvis af kunder, der søger efter lige netop dine produkter og services. 
Konceptet er NO CURE NO PAY.

Uanset om du har en webshop, tandlægeklinik, rejsebureau, café eller andet så er Dayli noget for dig. Hvis man kan betale med Dankort hos dig, kan du være med.

Det er simpelt og enkelt!
Du får oprettelse for 0 kr. Masser af synlighed og eksponering. Og endnu mere trafik til din butik. 

Dayli for leverandører
Start allerede i dag

Hvorfor Dayli?

Når du er med i Dayli, får du den eksponering og synlighed, der skal til for at øge trafikken til din butik, UDEN at dit marketingbudget bliver ædt op.

Hos Dayli ved vi alt om, hvor svært det kan være at få marketingbudgettet til at række. Og ikke mindst de uendeligt mange valgmuligheder du står overfor for at markedsføre din butik. Vi kender også usikkerheden omkring at træffe de rigtige til- og fravalg, når du skal investere dit marketingbudget. Giver det overhovedet de resultater, du ønsker?

Med Dayli i ryggen er du fri for bekymringer, konstante beslutninger og til- og fravalg og uendelige mellemregninger fra forskellige kanaler og platforme. Vi giver dig muligheden for at få dit marketingbudget til at række endnu længere, end det gør i dag. 

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Vi arbejder ud fra konceptet NO CURE NO PAY. Helt enkelt betyder det, at du får masser af eksponering og synlighed på Dayli's kanaler, således at kunderne kommer ned i din butik og handler.

Din webshop, butik eller service bliver eksponeret på flere forskellige markedsføringskanaler, uden at du betaler så meget som en rød reje. Det er først, når kunderne (der er medlem af Dayli) kommer forbi din butik - handler og betaler med deres Dankort, at Dayli tager en lille procentdel af handlen.  

Et koncept for alle slags butikker og webshops, som ønsker at få skudt gang i markedsføringen på en nytænkende platform. Et koncept der søger at matche den rette forbruger med den rette butik eller service – og skabe gode handler og vedholdende loyalitet.

Gode tilbud giver nye kunder - faste rabatter gør dem loyale!

Bliv en del af Dayli

Du skal vælge Dayli fordi...

  • Du får masser af eksponering og synlighed.
  • Trafik til butik eller webshop.
  • Adgang til massevis af købeglade kunder.
Dayli for leverandører Masser af synlighed